Fenerbahçe'nin 8 milyon euroluk yıldız futbolcusuna büyük nazar değdi. Ayağı kırıldı. O bölgede büyük kriz patlayacak

Süper Lig ve Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe'de performansıyla göz dolduran futbolcular arasında yer alan Alexander Djiku’ya nazar değdi. 8 milyon euro bonservisi bulunan yıldız futbolcunun ayağı kırıldı.

Fenerbahçe'nin 8 milyon euroluk yıldız futbolcusuna büyük nazar değdi. Ayağı kırıldı. O bölgede büyük kriz patlayacak

Fenerbaçe bu sezon Süper Lig ve Avrupa'da çıktığı 18 maçı da kazanarak kırılması çok zor bir rekora imza attı. Sarı lacivertlilerde Konferans Ligi'nde oynanan Ludogorets maçında ilk 11'de yer alan Alexander Djiku’nun maç içerisinde yaşadığı bir pozisyon sonrasında sakatlanması taraftarları endişelendirdimişti. Fenerbahçe'den 8 milyon euro değerindeki futbolcunun sakatlığıyla ilgili resmi açıklama geldi. 

"AYAĞINDA KIRIK TESPİT EDİLDİ"

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Alexander Djiku’nun UEFA Konferans Ligi'nde oynadığımız Ludogorets maçında ayağına aldığı darbe sonrası hissettiği ağrı şikayeti nedeniyle MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde; sağ ayak beşinci metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." 

Fenerbahçe'nin 8 milyon euroluk yıldız futbolcusuna büyük nazar değdi. Ayağı kırıldı. O bölgede büyük kriz patlayacak - Resim : 1

8 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK 

Özellikle osteoporoza Basit bir deplase yani kaynama olmayan kemik tipleri için 6 ile 8 haftalık iyileşme süreci gerekmektedir. Kaynama güçlüğü yaşanan bölge de, kırıklara cerrahi müdahale söz Basit, deplase olmayan kaynamış tiplerinde bile 6-8 haftalık bir iyileşme dönemi süreci vardır.

Yaşanan bu gelişmenin ardından stoper mevkisinde iyi bir grafik yakalayan Djiku’nun yerinin nasıl doldurulacağı merak edilmeye başlandı. Ali Koç ve yönetiminin iyi gidişatı bozmamak için bölgeye transfer bile yapabileceği konuşuluyor.