Fenerbahçe'nin 9, 7 milyon euroya transfer ettiği dünya yıldızına İngiliz devi talip oldu. Ali Koç'a 25 milyon euro bile vermeye hazırlar

İngiliz devi Manchester United, Fenerbahçe'ye Fred'i 9.7 milyon euro bedelle sattığına bin pişman. Oyuncunun yerini dolduramayan kırmızı şeytanlar, Ali Koç'un kapısını Fred'i geri döndürmek için çalacaklar. Ancak şu anda Fenerbahçe'de de kilit oyuncu pozisyonunda olan Fred'in satılması gibi bir durum söz konusu değil. Bonservisi 20 milyon euro olan futbolcu için kapının 25 milyon eurodan açılması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin 9, 7 milyon euroya transfer ettiği dünya yıldızına İngiliz devi talip oldu. Ali Koç'a 25 milyon euro bile vermeye hazırlar

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United, bugünlerde eski oyuncusu Fred nedeniyle dertli. 

Sene başında Fred'i kulüp içerisindeki bazı eleştiriler nedeniyle 9.7 milyon euroya satmak zorunda kalan Manchester United, bu oyuncu konusundaki eleştirilerin haksız olduğunu anladı. United kulübünde Fred'e yapılan eleştiriler, oyuncunun düz bir oyuncu olduğu ve yerinin hemen doldurulabileceği şeklindeydi. Ancak öyle olmadı. 

Hem kırmızı şeytanlar Fred'in yerini dolduramadı, hem de Fred transfer olduğu Fenerbahçe'de takıma adeta can damarı oldu. 

Fenerbahçe'nin 9, 7 milyon euroya transfer ettiği dünya yıldızına İngiliz devi talip oldu. Ali Koç'a 25 milyon euro bile vermeye hazırlar - Resim : 1

Fenerbahçe, Fred'in olmadığı maçlarda oynadığı kötü oyunlarla tarihi mağlubiyetler aldı. Fred'in oynadığı maçlarda ise takım kazanmayı başardı. 

ŞİMDİ GERİ İSTİYORLAR

İddiaya göre ise United Teknik Direktörü Erik ten Hag, takımında böyle bir oyuncu olmaması nedeniyle yönetimden Fred'in geri alınmasını istedi. Menajeri aracılığıyla ise Fenerbahçe'ye teklif gönderildi ancak o iş o kadar da kolay değil. 

ALİ KOÇ SATMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Kırmızı şeytanlar, Ali Koç'un kapısını Fred'i geri döndürmek için çalacaklar. Ancak şu anda Fenerbahçe'de de kilit oyuncu pozisyonunda olan Fred'in satılması gibi bir durum söz konusu değil. Bonservisi 20 milyon euro olan futbolcu için kapının 25 milyon eurodan açılması bekleniyor.