Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae paylaşılamıyor! Manchester United, Liverpool derken dünya devi harekete geçti!

Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain (PSG) Napoli’de forma giyen Kim Min Jae’yi transfer etmek için harekete geçti.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae paylaşılamıyor! Manchester United, Liverpool derken dünya devi harekete geçti!

Sezon başında 18 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe’den Napoli’ye transfer olan Kim Min Jae, gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Napoli’nin 30 yıl sonra kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan 26 yaşındaki futbolcu, birçok takımın transfer listesine girdi.

İNGİLİZ TAKIMLARININ RADARINDA

İngiltere’den Liverpool ve Manchester United’ın transfer listesinde yer alan futbolcu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae paylaşılamıyor! Manchester United, Liverpool derken dünya devi harekete geçti! - Resim : 1

TRANSFER ÇALIŞMALAR BAŞLADI

RMC Sport’ta yer alan habere göre PSG’nin Futbol Danışmanı Luis Campos, Napoli’nin yıldız futbolcusu Kim Min Jae’yi transfer etmek için çalışmalara başladı.

Futbolcunun, Luis Campos tarafından beğenildiği ve oyuncunun menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı.

Haberde Kim’in Premier League istemesinden dolayı henüz bir anlaşmanın olmadığı ve görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Haberin devamında oyuncunun menajeri Manchester United ile iletişimde olduğu bilgisi de yer aldı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min Jae paylaşılamıyor! Manchester United, Liverpool derken dünya devi harekete geçti! - Resim : 2

KIM MIN JAE'NİN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 50 milyon euro olarak gösterilen Kim Min Jae, bu sezon çıktığı 43 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi.