Fenerbahçe'nin eski yıldızına 51 milyon euro bonservis! Resmi teklifi sundular

Fenerbahçe'nin eski yıldızları arasında yer alan futbolcuya İngiliz ekibi kancayı taktı. İngilizler, 51 milyon euro değerindeki resmi teklifi, futbolcunun kulübüne sundu.

Fenerbahçe'nin eski yıldızına 51 milyon euro bonservis! Resmi teklifi sundular

Süper Lig'de bu sezonun en flaş transferlerini yapan Fenerbahçe'de gelen oyuncular kadar giden oyuncular da çok konuşuldu. 

O oyuncular arasında bir futbolcu vardı ki sadece Türkiye gündeminde değil, transfer sürecinde dünya spor kamuoyunun en fazla konuştuğu isimlerden biri olmayı başardı. 

SONRADAN FORMAYI ALMAYA BAŞLADI

Sezon başında talihsiz bir sakatlık yaşamasının ardından formasına geç kavuşan Arda Güler, süre aldığı maçlarda gösterdiği performansla Türk futbolseverlerin göğsünü kabartmayı başardı. İspanyol devi Real Madrid'te 5 gol atma başarısı gösteren genç futbolcu, bu performansıyla da İngiliz devlerinin radarına girdi. 

Fenerbahçe'nin eski yıldızına 51 milyon euro bonservis! Resmi teklifi sundular - Resim : 1

51 MİLYON EURO BONSERVİSİ GÖZDEN ÇIKARDILAR

The Sun'da yer alan habere göre Real Madrid, İngiliz devi Manchester United'in Arda Güler için yaptığı 51 milyon euro değerindeki resmi teklifi geri çevirdi. 

Arda'nın gelecek sezonlarda da Real Madrid formasını giymesi, aksi bir durumda ise sadece kiralık gönderileceği ifade ediliyor.