Fenerbahçe'nin gözbebeği ismine 47 milyon euro ödenmesi hakkında skandal yorum. Dünyaca ünlü Fenerbahçeliyi eleştiren isme sert tepki

İngiliz devleri arasında yer alan Manchester United'in hissedarları arasında yer alması beklenen Jim Ratcliffe'in daha önce Fenerbahçeli Fred'in United'a transfer olma süreci hakkında söyledikleri yeniden gündeme geldi. United'in Fred'e 47 milyon euro ödemesini eleştiren Ratcliffe, Fenerbahçe taraftarlarının tepkisiyle karşılaştı. Çünkü Fred şu anda Fenerbahçe'de çok iyi bir performans gösteriyor.

Fenerbahçe'nin gözbebeği ismine 47 milyon euro ödenmesi hakkında skandal yorum. Dünyaca ünlü Fenerbahçeliyi eleştiren isme sert tepki

Fenerbahçe bu sezon çıktığı tüm resmi maçları kazanarak, kırılması zor bir rekoru da hanesine yazdırdı. Sarı lacivertlilerde sezon başı transfer edilen dünya yıldızları ise taraftarlardan tam not aldı. 

O yıldızlardan biri de Manchester United'den 9.74 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen Fred oldu. Fred, takıma katıldıktan sonra gösterdiği performansla da Fenerbahçe taraftarının sevgisini kazandı. 

Fenerbahçe'nin gözbebeği ismine 47 milyon euro ödenmesi hakkında skandal yorum. Dünyaca ünlü Fenerbahçeliyi eleştiren isme sert tepki - Resim : 1

FRED HAKKINDA SKANDAL YORUM 

Fenerbahçe taraftarı işte bu nedenle Fred'in performansından çok memnun. Fred hakkında eski takımının hissedarı olması beklenen bir isimden gelen yorum ise sarı lacivertli taraftarın tepkisini çekti. 

Fenerbahçe'nin gözbebeği ismine 47 milyon euro ödenmesi hakkında skandal yorum. Dünyaca ünlü Fenerbahçeliyi eleştiren isme sert tepki - Resim : 2

Manchester United'in yüzde 25 hissesini satın almak için Glazer ailesine teklif yapan ve yanıt bekleyen Jim Ratcliffe, United'in eski transfer politikasını eleştirdi. Ratcliffe, Fred için Shaktar Donetsk'e ödenen 47 milyon euronun da yanlış olduğunu ve bu transferin saçma olduğunu söyledi. 

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Fred'in Manchester United'den ayrılmasından sonra takımdaki eksikliğe dikkat çeken Fenerbahçeli taraftarlar ise Fred'in pozisyonu için doğru bir oyuncu olduğunu belirterek Ratcliffe'ya tepki gösterdi. 

KAMPANYA BAŞLATMIŞLARDI

Bilindiği üzere Manchester taraftarları, Fred'in Fenerbahçe'de gösterdiği performansın ardından başlattıkları kampanya ile oyuncunun takımdan gönderilmesine tepki göstermişlerdi.