Fenerbahçe'nin paylaşılamayan yıldızına Almanya'dan 12 milyon sterlinlik teklif. Ali Koç tamam derse iki uçaktan birine binecek

Fenerbahçe'de paylaşılamayan yıldız konumuna gelen savunma oyuncusu Attila Szalai için Hoffenheim ve Union Berlin 13-14 milyon euro seviyesine çıktı. Bu da 12 milyon sterline denk geliyor. Ali Koç'un transfere onay vermesi durumunda Szalai ya başkent Berlin ya da Hoffenheim uçağına binecek.

Fenerbahçe'nin paylaşılamayan yıldızına Almanya'dan 12 milyon sterlinlik teklif. Ali Koç tamam derse iki uçaktan birine binecek

Süper Lig'de geçtiğimiz seneyi şampiyon bitiremeyen Fenerbahçe bu sene ligde kesin şampiyonluk elde edebilmek amacıyla transfer çalışmalarına devam ediyor. Ancak sarı lacivertli kulüpte bu sene gelen oyunculardan daha çok giden oyuncular ses getirdi. Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olmasının ardından sarı lacivertlilerde gözde futbolcular arasında yer alan Attila Szalai'nin de Avrupa'ya gidebileceği konuşuluyor. 

Fenerbahçe'nin paylaşılamayan yıldızına Almanya'dan 12 milyon sterlinlik teklif. Ali Koç tamam derse iki uçaktan birine binecek - Resim : 1

ALMANYA'DAN İKİ TEKLİF VAR

İddialara göre Szalai için Almanya'dan iki teklif var. Hoffenheim ve Union Berlin futbolcuyu transfer edebilmek için kıyasıya bir rekabetin içerisine girişti. İki kulüp tekliflerini 13 ila 14 milyon euro seviyesine çıkardı. Bu da sterlin anlamında 12 milyon sterline denk geliyor. 

ALİ KOÇ ONAY VERİRSE İKİ UÇAKTAN BİRİNE BİNECEK 

Transferde artık son karar Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'ta... Koç'un transfere onay vermesi durumunda yıldız futbolcu ya başkent Berlin'in uçağına binecek ya da Almanya'da küçük bir yerleşim birimi olduğu bilinen Hoffenheim'e gitmek için uçağa binecek. Son karar iki hafta içerisinde belli olacak. 

25 KİŞİLİK KADRODA YER ALMADI

Diğer yandan Szalai'nin bugün 25 kişilik kadroda yer almaması da transferinde artık sona gelindiği söylentilerine neden oldu.