Fenerbahçe’nin teklif yaptığı yıldızdan olay karar! Transfer için üç takımla da anlaşmaya vardı!

Fenerbahçe’nin transfer teklifinde bulunduğu Wilfreid Zaha, sarı lacivertli takımın da arasında olduğu 3 takımın transfer teklifini kabul etti. Futbolcunun son vereceği karar bekleniyor.

Fenerbahçe’nin teklif yaptığı yıldızdan olay karar! Transfer için üç takımla da anlaşmaya vardı!

Fenerbahçe’nin transfer etmek için yoğun çaba gösterdiği yıldız futbolcu Wilfreid Zaha’ya birçok takımdan teklif geldi. Her takımın teklifini dinleyen futbolcuya istediği teklifleri yapan takımlar İtalyan ekibi Lazio, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ve Fenerbahçe oldu. Bunun yanı sıra futbolcunun eski takımı Crystal Palace, 4 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

Fenerbahçe’nin teklif yaptığı yıldızdan olay karar! Transfer için üç takımla da anlaşmaya vardı! - Resim : 1

TEKLİFLERİ KABUL ETTİ

Sky Sport’un haberine göre Zaha, Lazio, Al Nassr ve Fenerbahçe’den transfer tekliflerini kabul etti. Yıldız futbolcunun bu takımlardan birine transferi konusunda karar vereceği kaydedildi.

FENERBAHÇE VE LAZIO ÖNDE

Öte yandan futbolcunun Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Lazio ve Konferans Ligi’nde boy gösterecek olan Fenerbahçe’ye transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Futbolcunun Al Nassr’a transfer olmaya ise sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Fenerbahçe’nin teklif yaptığı yıldızdan olay karar! Transfer için üç takımla da anlaşmaya vardı! - Resim : 2

PALACE TEKRAR MASAYA DÖNDÜ

Ayrıca Crystal Palace takımının yaptığı sözleşme uzatma teklifinin de masada olduğu ifade ediliyor.

Transfermarkt’a göre değeri 22 milyon euro olarak gösterilen Zaha, Crystal Palace formasıyla çıktığı 458 maçta 90 gol attı, 76 asist yaptı.