Fenerbahçe'nin transfer edemediği 10 milyon euroluk yıldız için Beşiktaş devreye girdi! Sarı lacivertli taraftarlar köpürecek

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer etmek istediği ancak kulübünün izin vermemesi nedeniyle bir türlü kadroya katamadığı 10 milyon euro değerindeki yıldız için Beşiktaş'ın devreye girdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin transfer edemediği 10 milyon euroluk yıldız için Beşiktaş devreye girdi! Sarı lacivertli taraftarlar köpürecek

Sezona çok iyi başlayan Fenerbahçe, aldığı seri galibiyetlerin ardından kadro rotasyonu konusunda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle 2 maç üst üste kaybetti. 

Sarı lacivertlilerde kötü gidişatın en büyük nedenlerinden biri olarak, başta Becao olmak üzere Dijiku ve Fred gibi oyuncuların sakatlanması gösteriliyor. Bu oyuncuların yerine forma giyen Samet Akaydın, İsmail Yüksek ve Zajc'ın da yeteri kadar performans göstermemesi İsmail Kartal'ı zora soktu. 

Fenerbahçe'nin transfer edemediği 10 milyon euroluk yıldız için Beşiktaş devreye girdi! Sarı lacivertli taraftarlar köpürecek - Resim : 1

ORTA SAHAYA TAKVİYE ŞART

Sarı lacivertlilerde teknik heyet devre arasında orta saha bölgesine takviye istedi. 6 numara pozisyonunda arayışı olan Fenerbahçe'nin sezon başında ilgilendiği 10 milyon euroluk yıldız futbolcuya Beşiktaş'ın talip olduğu iddiası ise ortalığı karıştırdı. 

BEŞİKTAŞ DA İLGİLENMEYE BAŞLADI 

Konuyla ilgili haberi ise Çizme basını verdi. Spaziomilan'da yer alan habere göre Milan'ın, ocak ayında Krunic ile yollarını ayırmaya hazırlandığı ifade edildi. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyla ilgilendiği ancak Krunic için Beşiktaş'ın da nabız yokladığı aktarıldı.

DEĞERİ HALA AYNI

Milan oyuncuyu elden çıkarmak istese de fiyatında herhangi bir indirime gitmiyor. İtalyan ekibinin bu transferden beklentisi 10 ila 12 milyon euro arasında.