Fenerbahçe'nin yaptığı transfere İngilizlerden çok büyük övgü: 7 milyon 735 bin sterlinlik futbolcuyu bedavaya aldılar

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Ryan Kent hakkında sarı lacivertlilere büyük övgü geldi. İngiliz bir haber sitesi tarafından yapılan haberde Kent'in Eylül 2019'da Liverpool'dan 7.2 milyon Euro bonservisle Rangers'a transfer olduğu hatırlatılarak Fenerbahçe'nin önemli bir iş başardığına dikkat çekildi. Kent'in şu anki piyasa değeri ise 9 milyon euro. Yan, 7 milyon 735 bin sterlin.

Fenerbahçe'nin yaptığı transfere İngilizlerden çok büyük övgü: 7 milyon 735 bin sterlinlik futbolcuyu bedavaya aldılar

Süper Lig'de yeni sezon öncesi transferde en hareketli takım konumunda bulunan Fenerbahçe, transfer sezonunu bedelsiz olduğu bilinen Ryan Kent ile yaptı. Oyuncunun Rangers ile olan sözleşmesi geçtiğimiz haziran ayında bitti. 

İNGİLİZ BASININDA GÜNDEM OLDU

Kent'in Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak gelmesi İngiliz basınında da gündem oldu. İngiliz basını oyuncunun transferi hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu. İngiliz haber sitesinde yer alan haberde Kent'in Eylül 2019'da Liverpool'dan 7.2 milyon Euro bonservisle Rangers'a transfer olduğu hatırlatılarak Fenerbahçe'nin önemli bir iş başardığına dikkat çekildi. 

Fenerbahçe'nin yaptığı transfere İngilizlerden çok büyük övgü: 7 milyon 735 bin sterlinlik futbolcuyu bedavaya aldılar - Resim : 1

ŞU ANKİ PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON STERLİNİN ÜSTÜNDE

Ryan Kent'in şu anki piyasa değeri 7 milyon sterlinin üzerinde. Euro bazında 9 milyon euro'ya denk gelirken, sterlin bazında ise 7 milyon 735 bin sterlin.