Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'ini Krunic ve Dzeko getirecek. İsim belirlendi. Şu anda bonservis bedeli 0

Süper Lig'de peş peşe transfer bombalarını patlatan Fenerbahçe'de son olarak kadroya dahil edilen isim yine bir Bosnalı Krunic oldu. Sarı lacivertlilerde Krunic ve Dzeko ile birlikte takımdaki Bosnalı sayısı 2'ye yükseldi. Bu 2 isimden sonra Bosnalı gençlerin de Fenerbahçe'ye kazandırılması hedefleniyor. İlk isim belirlendi. Şu anda bonservis bedeli 0. Fenerbahçe yeni Arda Güler'ler bulmak için çalışmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'ini Krunic ve Dzeko getirecek. İsim belirlendi. Şu anda bonservis bedeli 0

Süper Lig'de dünya yıldızlarını kadrosuna katarak şampiyonluğun açık ara favorisi konumuna gelen Fenerbahçe'de yeni Arda Güler'ler bulmak için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

Fenerbahçe'de son olarak kadroya dahil edilen isim yine bir Bosnalı Krunic oldu. Sarı lacivertlilerde Krunic ve Dzeko ile birlikte takımdaki Bosnalı sayısı 2'ye yükseldi. Bu 2 isimden sonra Bosnalı gençlerin de Fenerbahçe'ye kazandırılması hedefleniyor. İlk isim belirlendi. Şu anda bonservis bedeli 0.

DAHA 17 YAŞINDA

Fenerbahçe Akademisine Bosnalı gençleri kazandırmak için çalışmalar var. Bu işbirliğin ilk ismi Senad Cosic. İsviçre'de Bern, Jura ve Neuchâtel karmasında denemeye alındı ve aynı zamanda Bosna U17 Milli Forveti. Transferle ilgili gelişmelerin önümüzdeki günlerde daha da netlik kazanması bekleniyor. 

Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'ini Krunic ve Dzeko getirecek. İsim belirlendi. Şu anda bonservis bedeli 0 - Resim : 1