Fenerbahçe'nin yeni transferi 2'nci maçında takımını yaktı! "Sezon sonu git bir daha da gelme"

Fenerbahçe'nin devre arasında 5 aylığına kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü, Konferans Ligi'ndeki 2'nci maçında kritik bir hata yaparak takımının gol yemesine neden oldu. Taraftarlar sosyal medyadan tepki göstererek "Ye kendine gel, ya da sezon sonu git bir daha Fenerbahçe'nin önünden geçme" tepkisinde bulundu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi 2'nci maçında takımını yaktı! "Sezon sonu git bir daha da gelme"

Fenerbahçe'de 3-2'lik Olimpiakos mağlubiyeti çok kazan kaldıracağa benziyor. İsmail Kartal'ın yanlış kadro tercihleri başta olmak üzere çok ciddi şekilde kendisini gösteren bireysel hatalar, takımın mağlup olmasına neden oldu. 

Sarı lacivertliler ikinci yarıda daha derli toplu bir futbol sergilese de kalelerinde peş peşe gelen gollere engel olamadı. 

5 AYLIK TRANSFER TAKIMI YAKTI 

Devre arasında yaptığı transferlerle daha ileri gitmesi beklenen Fenerbahçe'de transferler istenilen katkıyı veremedi. Bonucci, Çağlar ve Krunic sınıfta kaldı. Ancak savunmada oynayan Çağlar'ın hatası ise takımına pahalıya patladı. 

Fenerbahçe'nin yeni transferi 2'nci maçında takımını yaktı! "Sezon sonu git bir daha da gelme" - Resim : 1

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ 

Sarı lacivertli taraftarlar maç sonunda mağlubiyet nedeniyle üzüntülü olarak futbolculara tepki gösterdi. O futbolculardan biri de geldiğinden bu yana bir türlü iyi performans göstermeyen Çağlar Söyüncü oldu. 

Çağlar Söyüncü, Konferans Ligi'ndeki 2'nci maçında kritik bir hata yaparak takımının gol yemesine neden oldu. Taraftarlar sosyal medyadan tepki göstererek "Ye kendine gel, ya da sezon sonu git bir daha Fenerbahçe'nin önünden geçme" tepkisinde bulundu.

TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEDİ

Maç sonunda hatasını kabul eden Çağlar Söyüncü, hatayı üzerine alarak Fenerbahçe taraftarından özür dilediğini ifade etti.