Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna 9 milyon sterlinlik teklif. Ali Koç kabul ederse hemen bavulunu toplayıp İngiltere uçağına binecek

Fenerbahçe'de her fırsatta İngiltere'de futbol oynamak istediğini dile getiren Bright Osayi-Samuel için Rangers'tan 9 milyon sterlin değerinde bir teklif geldi. Ali Koç'un futbolcu için 11,5 milyon sterlin istediği öğrenilirken, görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna 9 milyon sterlinlik teklif. Ali Koç kabul ederse hemen bavulunu toplayıp İngiltere uçağına binecek

Fenerbahçe'de geçtiğimiz seneyi başarılı geçiren futbolcular arasında yer alan Bright Osayi-Samuel, Nijerya basınına geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte, "Herkes benim tutkumun İngiltere'de futbol oynamak olduğunu biliyor. Fenerbahçe benim için çok şey yaptı. Onlara saygsızlık olmasını istemem ama hedefim İngiltere oynamak" ifadelerini kullandı. 

9 MİLYON STERLİN İLE KAPIYI ÇALDILAR

Osayi'yi takip eden kulüpler arasında yer alan Rangers da bu açıklamaların ardından 9 milyon sterlin değerindeki bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalarak oyuncuyu istedi. 

ALİ KOÇ TAMAM DERSE BAVULUNU HAZIRLAYACAK

Fakat Ali Koç, Osayi için 11, 5 milyon sterlin istiyor. İki kulübün ortak bir noktada anlaşması ve Ali Koç'un onay vermesi durumunda Osayi bavulunu toplayıp İngiltere uçağına binecek. Çünkü oyuncu İngiltere'ye gitmekte kesin kararlı.