Fenerbahçe’nin yıldızına talip çıktı! Artık Avrupa’ya gidiyor! İşte yeni takımı

İtalyan ekibi Bologna, yıldız futbolcu Orsolini’nin takımdan ayrılması durumunda yerine transfer edebileceği 5 alternatifi belirledi. Bu isimlerin arasında Fenerbahçe’nin Uruguaylı yıldızı Diego Rossi’nin de olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’nin yıldızına talip çıktı! Artık Avrupa’ya gidiyor! İşte yeni takımı

İtalya Serie A ekiplerinden Bologna’da forma giyen İtalyan futbolcu Ricardo Orsolini bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettirdi.

FENERBAHÇE ORSOLINI İÇİN TEKLİF YAPTI

Takımıyla çıktığı 34 maçta 11 gol, 4 asistlik performans sergileyen futbolcu için Fenerbahçe, 9 milyon euro teklifte bulunmuştu. Futbolcunun sarı lacivertli takım dışında Lazio ve Napoli’nin de hedefinde olduğu bilinirken Bologna harekete geçti.

Fenerbahçe’nin yıldızına talip çıktı! Artık Avrupa’ya gidiyor! İşte yeni takımı - Resim : 1

TRANSFER LİSTESİNE EKLENDİ 

İtalyan ekibi futbolcunun olası ayrılığına karşı yerine transfer edileceği isimleri belirledi. Lazionews24'ün haberine göre İtalyan ekibi Hertha Berlin'den Dodi Lukebakio, Midtjylland'dan Gustav Isaksen, Manchester United'dan Facundo Pelvistir, Fenerbahçe'den Diego Rossi ve Veronalı Ngonge’yi transfer listesine ekledi.

Fenerbahçe’nin yıldızına talip çıktı! Artık Avrupa’ya gidiyor! İşte yeni takımı - Resim : 2

FENERBAHÇE TRANSFERİNE İZİN VERECEK

Fenerbahçe’nin de futbolcunun ayrılığına engel olmayacağı, istenen bedellerin teklif edilmesi durumunda transfere izin vereceği belirtildi.

Öte yandan futbolcuya Real Sociedad ve Real Betis'in de talip olduğu kaydedilmişti.

Fenerbahçe formasıyla geçen yıl 51 maça çıkan Rossi, 4 gol attı, 11 asist yaptı.