Fenerbahçe'ye 1 milyon euro'luk futbolcudan büyük katkı. İsmail Kartal bizzat transferini istemişti, yanılmadı

Sarı lacivertlilerin devre arasında takıma kattığı ve destek aldığı en önemli oyuncu, İsmail Kartal'ın bizzat istediği futbolcu oldu. Tecrübeli isim, yedek kulübesinden girdiği maçlarda takımına can verdi.

Fenerbahçe'ye 1 milyon euro'luk futbolcudan büyük katkı. İsmail Kartal bizzat transferini istemişti, yanılmadı

Süper Lig'de şampiyonluk açısından en geniş kadroyu elinde bulunduran İsmail Kartal, devre arasında da takıma eklemeler yaptırdı. 

İSMAİL KARTAL BİZZAT İSTEDİ 

Bu eklemeler arasında Krunic, Bonucci, Çağlar Söyüncü ve Serdar Dursun vardı. Sarı lacivertlilerin devre arasında takıma kattığı ve destek aldığı en önemli oyuncu, İsmail Kartal'ın bizzat istediği futbolcu oldu. Tecrübeli isim, yedek kulübesinden girdiği maçlarda takımına can verdi.  

Fenerbahçe'ye 1 milyon euro'luk futbolcudan büyük katkı. İsmail Kartal bizzat transferini istemişti, yanılmadı - Resim : 1

ADANA MAÇINDA DA SAHNEYE ÇIKTI

1 milyon euro değeri ile dikkat çeken Serdar Dursun, Kadıköy'de takımının 3-2 önde olduğu sırada devreye girerek olası bir krizi önlemiş oldu. Başarılı futbolcu, zor bir pozisyonda temiz kafa vuruşu ile skoru 4-2'ye getirerek taraftarını sevince boğdu. 

Fenerbahçe'ye 1 milyon euro'luk futbolcudan büyük katkı. İsmail Kartal bizzat transferini istemişti, yanılmadı - Resim : 2

ELEŞTİRİ ALMIŞTI

Bilindiği üzere İsmail Kartal'ın devre arasında Serdar Dursun'u takıma istemesi çeşitli çevrelerden eleştiri almıştı. Ancak Dursun, gösterdiği performansı ile hocasını yanıltmamış oldu. Kartal'ın da Dursun'u böyle maçlarda kenardan sahaya sürmek için istediği ifade edilmişti.