Fenerbahçe'ye 11 milyon euroluk dev kulesinden kara haber. Ali Koç ve Selahattin Baki'nin acil gömlek kollarını sıvaması lazım

Fenerbahçe'de Süper Lig'in 10'ncu haftasında oynanan Pendikspor maçında sakatlanan 11 milyon euro bonservisli yıldız futbolcu Becao'dan adeta kara haber geldi. Becao'nun uzun süre sahalardan uzak kalması gündeme gelebilir. Bu durumda stoper transferi için Ali Koç ve Selahattin Baki fazladan mesai yapacak.

Fenerbahçe'ye 11 milyon euroluk dev kulesinden kara haber. Ali Koç ve Selahattin Baki'nin acil gömlek kollarını sıvaması lazım

Fenerbahçe'de takımın gidişatından memnun olan Ali Koç ve yönetiminin yaşanan son sakatlıklar nedeniyle iyice canı sıkıldı. 

10'ncu haftada gerçekleştirilen Pendikspor maçında Fred, Becao ve Samet'in peş peşe sakatlanması, İsmail Kartal ve ekibini iyice zora soktu. Ancak Kartal, planlarını hazırlamaya başladı. 

Fenerbahçe'ye 11 milyon euroluk dev kulesinden kara haber. Ali Koç ve Selahattin Baki'nin acil gömlek kollarını sıvaması lazım - Resim : 1

BECAO HAKKINDA KÖTÜ HABERİ DUYURDU

Yağız Sabuncuoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 11 milyon euro bonservisli kule stoper Becao hakkında kötü bir haber verdi. Sabuncuoğlu, "Rodrigo Becao’nun tendonlarında ciddi hasar var. Uzun süre sahalardan uzak kalma ihtimali bulunuyor. Son kontrolden sonra tam sakatlık süresi netleşecek" dedi. 

KOÇ VE BAKİ FAZLADAN MESAİ YAPACAK

Taraftarlar bu gelişme ile yıkılırken, hem Avrupa'da hem de ligde kupa isteyen Ali Koç ve Selahattin Baki'nin stoper transferi için fazladan mesai yapmaya başlayacağı konuşuluyor.