Fenerbahçe'ye 20 milyon euro değerinde hayat öpücüğü. Sivasspor maçında sahne alacak. Her şeyi tersine çevirecek

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal takım için artık hayati bir öneme sahip olduğu anlaşılan Fred'i Sivasspor maçında sonradan sahaya sürmeyi planlıyor. 20 milyon euro değerindeki yıldız futbolcu, Fenerbahçe için hayat öpücüğü olacak.

Fenerbahçe'ye 20 milyon euro değerinde hayat öpücüğü. Sivasspor maçında sahne alacak. Her şeyi tersine çevirecek

Fenerbahçe'de Pendikspor maçıyla birlikte başlayan sakatlar kafilesine her hafta yeni bir oyuncu eklendi. 

İlk 11'de görev alan futbolcular ile as kadrodaki futbolcular arasında uçurum olması ise FC Nordsjælland karşısındaki tarihi mağlubiyeti getirdi. 

İSMAİL KARTAL FRED'LE İLGİLİ KARARINI VERDİ

İsmail Yüksek'i orta sahadan stoper mevkisine çekmesi büyük eleştiri toplayan İsmail Kartal, uzun süreden bu yana takıma dönmesi beklenen Fred hakkında ise kararını verdi. Fred'i Sivasspor maçında sonradan oyuna alması beklenen Kartal, Beşiktaş maçında ise en önemli kozu olan Fred'i ilk 11'de sahaya sürecek. 

Fenerbahçe'ye 20 milyon euro değerinde hayat öpücüğü. Sivasspor maçında sahne alacak. Her şeyi tersine çevirecek - Resim : 1

TAKIM İÇİN HAYATİ DEĞERE SAHİP 

Sezon başından bu yana 6 numara pozisyonunda kaliteli bir ayak eksiği olan Fenerbahçe'de Fred'in hayati öneme sahip olduğu da anlaşılmış oldu. 20 milyon euro değerindeki yıldız futbolcu, bundan sonraki maçlarda Fenerbahçe için adeta hayat öpücüğü olacak.