Fenerbahçe'ye 7,5 milyon euro bonservisle gelmişti! Şimdi 15 milyon euroya geri gidebilir! Ali Koç'un kapısını Fransızlar çalacak

Fenerbahçe'de bu sezonun yıldızları arasında yer alan İrfan Can Kahveci'ye Fransa'dan talip çıktı. Yıldız futbolcu 2021 yılında Başakşehir'den 7,5 milyon euroya transfer edilmişti. Ali Koç, Fransızlara 15 milyon euro şartını sunacak.

Fenerbahçe'ye 7,5 milyon euro bonservisle gelmişti! Şimdi 15 milyon euroya geri gidebilir! Ali Koç'un kapısını Fransızlar çalacak

İsmail Kartal yönetiminde şen şakrak yoluna devam eden Fenerbahçe'de Ferdi, Osayi başta olmak üzere takımı sırtlayan tüm futbolculara adeta teklif yağıyor. 

O futbolculardan biri de adeta bu sezon rüya gibi bir dönem yaşayan İrfan Can Kahveci oldu. Başarılı futbolcuya Fransa'dan yakın takip var. 

Yıldız futbolcu 2021 yılında Başakşehir'den 7,5 milyon euroya transfer edilmişti. Ali Koç, Fransızlara 15 milyon euro şartını sunacak.

Fenerbahçe'ye 7,5 milyon euro bonservisle gelmişti! Şimdi 15 milyon euroya geri gidebilir! Ali Koç'un kapısını Fransızlar çalacak - Resim : 1

RENNES İZLEMEYE BAŞLADI 

18 maçta 9 gol, 5 asist ile muhteşem bir istatistiğe ulaşan 28 yaşındaki orta sahayı, Fransa Ligi takımlarından Rennes izlemeye başladı.

SEZON SONU 15 MİLYON EURO VERİRLERSE ALIRLAR

Sağ kanat problemi yaşayan Fransız ekibi, ocak ayında Fenerbahçe'nin kapısını çalmayı planlıyor. Ancak sarı-lacivertli takım, birçok oyuncusunda olduğu gibi İrfan Can için de sezon sonunu işaret edecek.