Fenerbahçe'ye bir dönem değeri 45 milyon euro olan dünya yıldızı! Yönetim hemen İstanbul'a indirmek istedi ama birinci tercihi bambaşka

Şampiyonluk yolunda stoper mevkisine transfer yapmanın şart olduğunu bilen Fenerbahçe yönetimi, değeri bir dönem 45 milyon euro olan dünya yıldızını İstanbul'a getirmek için kolları sıvadı. Ancak yıldız oyuncunun ilk tercinin bambaşka olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'ye bir dönem değeri 45 milyon euro olan dünya yıldızı! Yönetim hemen İstanbul'a indirmek istedi ama birinci tercihi bambaşka

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, oynadığı futbolla taraftarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerin oynadığı son İstanbulspor maçında 4 kez ağları havalandıran Cengiz Ünder'in de adeta yeni transfer olduğu ifade edildi. 

Sarı lacivertlilerde bir yandan Cengiz sevinci yaşanırken, diğer yandan takımdaki eksikler için transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Sarı lacivertliler, savunmaya takviye yapmak için bir dönem değeri 45 milyon euro olan dünya yıldızını transfer etmek için harekete geçti. Ancak 36 yaşındaki İtalyan yıldızın ilk tercihinin Fenerbahçe olmaması, yönetimi hayal kırıklığına uğrattı. 

Fenerbahçe'ye bir dönem değeri 45 milyon euro olan dünya yıldızı! Yönetim hemen İstanbul'a indirmek istedi ama birinci tercihi bambaşka - Resim : 1

İTALYAN GAZETECİ YAZDI

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; sarı lacivertliler, Bonucci'yi ikna etmeye çalışıyor ancak 36 yaşındaki futbolcunun ilk tercihi Serie A'ya dönmek. 

İTALYAN EKİBİ TALİP OLDU 

Bu arada Genoa'nın da yıldız oyuncu ile görüşme halinde olduğu belirtilirken, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) İtalya Milli Takımı'nın kadrosunda yer almayı hedefleyen Leonardo Bonucci bu teklife sıcak bakabileceği ifade edildi.

Bonucci'nin Union Berlin ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinde 1 yıl daha opsiyon bulunuyor. Geçtiğimiz yaz Juventus'tan ayrılarak Alman takımına imza atan tecrübeli oyuncu, 10 maçta forma giyerken, 723 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı. 

Öte yandan bir dönem dünyanın en değerli savunma oyuncuları arasında yer alan Bonucci'nin şu anki değeri ise 1,5 milyon euro.