Fenerbahçe'ye Dzeko'nun vatandaşından kötü haber. Telefon açıp "Gelmelisin" demişti. Fransızlar devreye girdi, teklifleri 13 milyon euro

Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Dzeko'nun vatandaşı Rade Krunic'ten kötü haber geldi. Krunic için Fransız ekibi Lyon da devreye girdi. Lyon'un Milan'a teklifinin 13 milyon euro olduğu konuşuluyor.

Fenerbahçe'ye Dzeko'nun vatandaşından kötü haber. Telefon açıp "Gelmelisin" demişti. Fransızlar devreye girdi, teklifleri 13 milyon euro

Avrupa Konferans Ligi'nde final oynayabilecek bir kadro kuran Fenerbahçe, 6 numara eksiğini kapatmak için çalışmalarına da tam gaz devam ediyor. Sarı lacivertlilerin dünyaca ünlü golcüsü Dzeko'nun vatandaşı da Krunic de transfer listesindeydi. Hatta Dzeko'nun transfer için devreye girdiği de iddia edilmişti. Krunic transferinde Fenerbahçe taraftarını üzecek bir gelişme yaşandı. 

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Fransa Ligue 1 ekibi Lyon, Krunic'i kadrosuna katmak için Milan'a teklifte bulundu. 

Fenerbahçe'ye Dzeko'nun vatandaşından kötü haber. Telefon açıp "Gelmelisin" demişti. Fransızlar devreye girdi, teklifleri 13 milyon euro - Resim : 1

12-13 MİLYON EURO ARASINDA TEKLİFTE BULUNDULAR

Lyon'un İtalyan ekibine 12-13 milyon euro'luk teklif yaptığı belirtildi. Fransız ekibinin Boşnak futbolcuyu transfer etmek için ısrarcı olduğu ve oyuncuya yapılan maaş teklifinin de Milan'da kazandığından daha yüksek olduğu ifade edildi.

Teknik direktör Stefano Pioli'nin oyuncuyu kadroda tutmak istemesine rağmen Lyon'un ısrarcı tavrının transferde dengeleri değiştirebileceği iddia edildi.