Fenerbahçe’ye piyango vurdu! Yıldız futbolcu için 5 milyon euro teklif geldi! Kabul edilirse ilk uçakla gidecek

Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Miguel Crespo için İtalyan ekibi Genoa’nın 5 milyon euro teklif yaptığı belirtildi. Sarı lacivertliler teklifi kabul ederse futbolcunun yeni rotası İtalya olacak.

Fenerbahçe’ye piyango vurdu! Yıldız futbolcu için 5 milyon euro teklif geldi! Kabul edilirse ilk uçakla gidecek

Fenerbahçe’nin Vitor Pereira döneminde Portekiz ekibi Estoril Praia takımından 1.5 milyon euro bedelle transfer ettiği Portekizli futbolcu Miguel Crespo, Jorge Jesus döneminde gösterdiği performansla beklentilerin altında kaldı.

Yeni sezonda İsmail Kartal’ın ilk tercihi olan futbolcu gösterdiği performansla vasatın altında kaldı. Ancak futbolcunun potansiyeline inan sarı lacivertli yönetim, Crespo ile sözleşme uzatmak istese de futbolcu 1.8-2 milyon euro seviyesinde maaş talep ediyor.

Fenerbahçe’ye piyango vurdu! Yıldız futbolcu için 5 milyon euro teklif geldi! Kabul edilirse ilk uçakla gidecek - Resim : 1

GENOA TALİP OLDU

Yönetim söz konusu maaşı futbolcuya vermek istemezken yeni bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe’nin sözleşme uzatmadığı için satılmasına sıcak baktığı futbolcuya İtalyan ekibi Genoa talip oldu.

Fenerbahçe’ye piyango vurdu! Yıldız futbolcu için 5 milyon euro teklif geldi! Kabul edilirse ilk uçakla gidecek - Resim : 2

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Muhabir Elis Buse Araç’ın haberine göre Geneo, Crespo için Fenerbahçe’ye 5 milyon euro bonservis bedeli teklif etti.

Transfermarkt’a göre değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Crespo, sarı lacivertli takımda çıktığı 65 maçta 4 gol attı, 6 asist yaptı.

Fenerbahçe’ye piyango vurdu! Yıldız futbolcu için 5 milyon euro teklif geldi! Kabul edilirse ilk uçakla gidecek - Resim : 3