Çukur'a bir bomba transfer daha!

Yeni sezona da bomba gibi başlayan Çukur dizisi bir bomba transfer daha yaptı. Sevilen oyuncu Ferit Kaya, Murtaza karakteriyle diziye girdi. Murtaza, Koçovalı ailesinin yeni düşmanı olacak. Merak edenler için "Ferit Kaya kimdir?" sorusunun cevabı haberimizde...

Show Tv'de yayınlanan Çukur dizisinin 3. sezonuna bir isim daha katıldı. 2. sezonun ardından önemli isimler diziye veda etmiş, yeni isimler ise eklenmişti. Diziye katılan son isim başarılı oyuncu Ferit Kaya oldu. Ferit Kaya, Çukur dizisinde Murtaza karakterine hayat verecek.

Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi yıldız isimlerin yer aldığı Çukur'a Ferit Kaya da dahil oldu.

En son Yedinci Kuğuştaki Mucize filminde Ali karakterini ve Kuzgun dizisinde Cihan karakteriyle izlediğimiz Ferit Kaya Çukur'a katıldı.

Ferit Kaya, Çukur'da Murtaza karakterini canlandıracak.
Ferit Kaya, Çukur'da Murtaza karakterini canlandıracak.

Ferit Kaya kimdir?

Diyarbakırlı olan Ferit Kaya, 24 Şubat 1984 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı bölümünde eğitim görmüştür. Erkekler Ağlamaz dizisiyle ilk defa kameraların karşısına geçen Ferit Kaya, Kavak Yelleri, Menekşe İle Halil, Aşk ve Mavi gibi birçok projede yer almıştır. Kaya son olarak Yedinci Kuğuştaki Mucize filmi ve Kuzgun dizisinde rol aldı.

İşte Çukur dizisinin Ferit Kaya'nın da dahil olduğu 3. sezon 6. bölüm fragmanı