Gülen’e 'terörist demem' demişti! FETÖ itirafçısından Karslı hakkında flaş iddia

FETÖ itirafçısı Nurettin Veren, ''FETÖ diye bir örgüt yoktur. Gülen'e de terörist demem'' diyen Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı'nın partisinin de FETÖ desteğiyle kurulduğunu söyledi.

Kaçak bahis ve kumar sitelerinin en çok kullandığı ödeme sistemi olan papara'nın sahibi Ahmed Faruk Karslı'nın babası Prof. Dr. Abdurrahim KarslıFETÖ diye bir örgüt yoktur” dedi, ortalık karıştı. AK Partili Mehmet Metiner canlı yayını terk etti. Karslı’nın sözlerinin arkasında durup FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için “Terörist diyemem” sözleri üzerine programın sunucu da tepki gösterip yayını sonlandırdı.

FETÖ itirafçısı Veren'den Karslı hakkında yeni iddialar

Karslı'nın bu açıklamaları üzerine kim olduğu merak edilmeye başlandı. FETÖ itirafçısı Nurettin Veren, Karslı ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulunudu. 

Veren, Karslı'nın partisi Merkez Partisi'nin 2014'te FETÖ desteğiyle kurulduğunu ve Karslı ile çok sık görüştüğünü söyledi.

Soruşturma başlatılmıştı

Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı hakkında hain darbe girişimin ardında FETÖ soruşturması başlatılmıştı. 7 yıl 6 ay hapsi istenen Karslı, FETÖ ile ilgili tartışma yaratan açıklamalar yapıyor...