Camdaki Kız'da Hayri gizemi! İzleyiciler tepkili

Ekranların yeni reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız dizisi rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizinin yeni sezon ilk bölümü izleyicileri bir hayli kızdırdı. Sosyal medyadan da tepkiler yükseldi.

Camdaki Kız'da Hayri gizemi! İzleyiciler tepkili

Geçen sezonun son bölümünde sadece yaka kartı ile gözükerek Hayri karakterinin merak edilmesine sebep olan daha sonra birçok ismin gündeme gelmesine rağmen merak edilen Hayri karakteri yeni sezon ilk bölümünde de gizemini korudu. Ancak bu durum izleyiciden tepki olmasına neden oldu.

Hayri tepkilerin odağında yerini aldı. Sürekli yaka kartının gösterildiği dizide izleyiciler Hayri’nin adını ‘’yaka kartı Hayri’’ koydu.

Camdaki Kız’da Cihangir Ceyhan rüzgârı esecek

tv100 Magazin Müdürü Birsen Altuntaş açıkladı. İzleyicilerin de tepki gösterdiği Camdaki Kız dizisinde Hayri bilmecesi çözülüyor.

Dev bütçeli “Barbaros Akdeniz’in Kılıcı” dizisi ekrana girmesine rağmen reytinglerde zirveyi bırakmayan Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için Burcu Biricik’in de beraber oynamayı çok istediği Cihangir Ceyhan’a çevrildi.

Menajer kirizinin de çözülmesiyle ünlü oyuncu dizinin kadrosuna dahil oldu.

Camdaki Kız'da Hayri gizemi! İzleyiciler tepkili - Resim : 1