FIFA 22'nin en iyileri belli oldu

FIFA 22'nin çıkış yapmasına az bir süre kalmışken oyunun en iyi 22 futbolcusu belli oldu. Zirvede ise Arjantinli süperstar Lionel Messi var.

FIFA 22'nin en iyileri belli oldu

Zirvenin sahibi Lionel Messi

PSG'ye yaptığı transferle birlikte futbol dünyasında şok etkisi yaratan Messi, FIFA 22'de 93 genel ratinge sahip olacak. 85 hızından ve düşük stamina özelliğinden dolayı rekabetçi kadrolarda kendisine yer bulmakta zorlanacak olan Arjantinli, genel olarak oyuncular arasında en yüksek ratinge sahip.

Kimyalama konusunda bir tık zorlanacak olan oyuncu, oyunun başlarında tercih edilebilir ama ilerleyen dönemlerde rekabetçi kadrolarda kendisine zor yer bulabilir.

FIFA 22'nin en iyileri belli oldu - Resim : 1

Manchester'ın göz bebeği: Ronaldo

Transfer piyasasının kapanmasına günler kala çıkış yakaladığı takımı Manchester United'a dönen dünya futbolunun en iyi isimlerinden Cristiano Ronaldo ise oyunda 91 reyting puanına sahip. 

FIFA 22'nin en iyileri belli oldu - Resim : 2

Almanya'nın kralı

Bayern ile geçirdiği harika sezondan sonra Lewandowski, 92 genel rating ile birlikte FIFA 22'nin en iyi 2. oyuncusu oldu.

Bir forvet için iyi özelliklere sahip olan Polonyalı oyuncu, hızından dolayı yine rekabetçi kadrolarda kendisine yer bulamayacaktır.

Geçen sene TOTS kartı bile zar zor oynanırken, oyuncunun gold kartı hızından dolayı biraz arka planda kalabilir.

FIFA 22'nin en iyileri belli oldu - Resim : 3

Oyunun en iyi forveti

FIFA 22'nin kapak oyuncusu olan Fransız yıldız Mbappe, oyunun en güçlü forveti olarak göze çarpıyor.

97 hız ve 88 şut gibi çok iyi özelliklere sahip olan kart, defans arkalarına atacağı koşular ile birlikte birçok maçın kaderini değiştirebilir.

FIFA 22'nin en iyileri belli oldu - Resim : 4