10 yaşındaki kızın cesedi korkunç halde bulundu

10 yaşındaki kız çocuğunu kaçırdıktan sonra vahşice öldüren sapık her yerde aranıyor. Küçük kızın cesedi ormanda korkunç halde bulundu. Sapığın, tecavüzün ardından küçük kızın başını taşla ezdiği tespit edildi.

10 yaşındaki kızın cesedi korkunç halde bulundu

Filipinlerin Quezon eyaleti Tayabas kentinde yaşanan dehşetin detayları ortaya çıktı. Sadece bir kaç hafta önce 16 yaşındaki bir kızın korkunç şekilde tecavüze uğradıktan sonra öldürülmesinin ardından ülke bir kez daha sarsıldı.

10 yaşındaki kurbanını evlerinin önünden kaçırdıktan sonra ormana götüren sapık, önce tecavüz etti. Ardından da engelli kızı olabilecek en vahşi şekilde öldürdü. Yarı çıplak bedeni bir çukurda bulunan kızın başının taşla ezildiği belirlendi.

Tayaba'nın Çocuk Koruma Hizmetleri Polisi'inden Başçavuş Aurelia Garcela, soruşturmanın hızla devam ettiğini ifade ederek, "İlk belirlemelerimize göre tecavüze uğramasının ardından yüzüne sert bir cisimle defalarca vurulmuş" dedi.

Tecavüz Filipinler'de engellenemiyor

Filipinlerde kadın hakları örgütlerinin yaptığı araştırmalara göre her saatte en az 1 kadın tecavüze uğruyor. Filipinler Kadın Komisyonu raporları 2016 yılında toplam 4 bin 605 tecavüz yaşandığını tespit etti. Sayı her geçen yıl artmaya devam ediyor.