En zenginler listesinin yeni üyesi merak uyandırdı

En az 1 milyar dolar net serveti Günther Lehmann'dan devralan, Forbes'un zenginler listesinin listenin halihazırdaki en genç üyesi David Lehmann, büyük merak uyandırdı.

En zenginler listesinin yeni üyesi merak uyandırdı

Alman Wirtschafts Woche dergisinin Ağustos 2017 tarihli bir haberine göre, 1 milyar doların üzerinde serveti Günther Lehmann'dan devralan Forbes'un zenginler listesinin yeni üyesi, David Lehmann, merak uyandırdı. 

O dönemde 76 yaşında olan Günther Lehmann'ın toplam servetinin yine Forbes'a göre 2,8 milyar dolar olduğu, bunun en önemli kısmını da dm-drogerie markt hisselerinin oluşturduğu detayları da haberde yer aldı.

Focus dergisi, Forbes'un listesinin açıklanmasının ardından yaptığı haberde Lehmann, hisse devrinin gerçekleştiği dönemde 14 yaşında olduğu için, varlıkların dört yıldır bir vekil tarafından yönetildiği detayına dikkat çekildi.

Geçen yıl 20 Eylül'de 18 yaşına bastığında servetini kontrol etme hakkını da kazanan Lehmann'ın şu anki değeri 3,3 milyar dolar olarak hesaplanıyor.

Forbes'a göre Kevin David Lehmann da babası gibi şirketin işleriyle çok fazla ilgilenmiyor. Birçok akranının (ve listedeki diğer genç milyarderlerin) aksine Lehmann'ın sosyal medya platformlarında bir hesabı da bulunmuyor.

Yazının tamamı için TIKLAYINIZ...