Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone 89 yaşında dördüncü kez baba oldu

Formula 1'in 89 yaşındaki patronu Bernie Ecclestone, 89 yaşında 4. kez baba oldu. Ecclestone ilk kez erkek bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşarken, Ace adını verdiği oğlu ile ablası arasında 65 yıllık fark bulunuyor.

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone 89 yaşında dördüncü kez baba oldu

Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone 89 yaşında dördüncü kez baba oldu. Ecclestone'nin 44 yaşındaki eşi Fabiana Flosi, Ace adını verdikleri bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doğum, İsviçre'de gerçekleşti.

Çift, nisan ayında bebek beklediklerini duyurmuştu. Ecclestone'nin 89 yaşında yeniden bebek sahibi olacağı haberi tüm dünyayı şaşırtmıştı.
Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone 89 yaşında dördüncü kez baba oldu - Resim : 1
İsveç-Alman haber ajansı Blick'e konuşan Ecclestone, "Ace adını verdiğimiz bir oğlumuz oldu. Çok gururluyum" derken; normal doğum yöntemiyle bebeğini dünyaya getiren Flosi, "Her şey çok kolay oldu. Doğum 25 dakikada bitti. Tanrıya şükür" ifadesini kullandı.

 Üç kızdan sonra ilk kez oğlu olan Ecclestone, ekim ayında 90'ıncı yaşını kutlayacak.

Formula 1 patronunun en büyük kızı Deborah 65 yaşında. Ecclestone'nin ilk eşi Ivy Bamford'la birlikteliğinden dünyaya geldi. İş insanının diğer kızları Tamara (35) ve Petra (31) ise ikinci eşi Slavica Radic'ten doğdu.

 Formula'nın patronu, Hırvat model Radic'ten ayrıldıktan sonra üç yıl sonra 2012'de pazarlama direktörü Fabiana Flosi ile evlendi.

Sunday Times 2003'te yayınladığı zenginler listesinde Ecclestone’u tahmini 2,4 milyar sterlinlik servetiyle İngiltere’nin en zengin üçüncü kişisi ilan etti. İngiliz patron, 2004 yılındaki listede sekizinci sıraya, 2006 yılındaki listede ise tahmini 2,243 milyar sterlinlik servetiyle 13’üncü sıraya düştü.

2004’ün başında Londra’da bulunan, içinde hiç yaşamadığı ikametgahı Kensington Palace Gardens’ı, bugüne kadar satılan en pahalı ev olarak, çelik sektörünün büyük iş insanı Lakshmi Mittal’e 57,1 milyon sterline sattı.