Fotoğrafçı kafasını çevirince, bir an şaşkınlığa uğradı sonra da hayatının fotoğrafını çekmek için deklanşöre bastı

Doğa fotoğrafları çeken bir fotoğrafçı, gittiği vahşi doğa parkında kafasını çevirince çok ilginç bir şeye rastladı. Küçük bir timsahı yiyen dev timsahı görünce hemen fotoğraf makinesine sarıldı. Timsahla göz göze gelen fotoğrafçı, temkinli bir şekilde oradan ayrıldı.

Fotoğrafçı kafasını çevirince, bir an şaşkınlığa uğradı sonra da hayatının fotoğrafını çekmek için deklanşöre bastı

Florida'daki Orlando Wetlands Park'a giden fotoğrafçı Barbara D'Angelo, öyle bir ana denk geldi ki. Fotoğrafçı resmen hayatının fotoğrafını çekti. Küçük bir timsahı yiyen yetişkin timsaha denk gelen kadın, sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşarak, "Bu timsahın avını ağzına alıp kalan gövdesini ve kuyruğunu bir kırbaç gibi çarpmasını izledim" yorumunu yaptı.

Fotoğrafçı kafasını çevirince, bir an şaşkınlığa uğradı sonra da hayatının fotoğrafını çekmek için deklanşöre bastı - Resim : 1

GÖZLERİ HEP ÜZERİMDEYDİ

D'Angelo, “Kurbanı üçte ikiye katlanmış. Timsahın gözlerini net bir şekilde görebiliyorsanız, gözü hep benim üzerimdeydi!” dedi. 6 Mart'ta Orange County'deki insan yapımı sulak alanda çekilen rahatsız edici görüntüler, ağzından sarkan çok daha küçük bir timsahın etrafına çenelerini kenetlenmiş bir boğa timsahını gösteriyor. Michigan'da yaşayan bir Miami yerlisi olan D'Angelo, aslında parktan ayrılmak üzereydi, ancak bir ses onu hareket konusunda uyardı. News 6'ya verdiği demeçte, "Arkamda bir su sıçraması duydum ve arkamı döndüm ve o büyük timsahın ağzında (bir şeyle) yüzdüğünü gördüm" dedi. 

Fotoğrafçı kafasını çevirince, bir an şaşkınlığa uğradı sonra da hayatının fotoğrafını çekmek için deklanşöre bastı - Resim : 2

HAREKETSİZ KALDI

Fotoğrafçı, hareketsiz kaldı ve şiddet sahnesinin yaklaşık 35 fotoğrafını çekmek için kamerasını çıkardı. "Kafasını kaldırmasını izledim ve sonra timsahın vücudunu geriye doğru fırlattı. Bir resimde boynunu kırmasını izliyorsun." dedi.