Fotoğrafı çeken kişi bile artık göremiyor... Yuvarlağın içerisinde ne olduğunu görene 100 tam puan. Kartal gözlüsünüz

Yurt dışında çekilen bir fotoğraf karesi herkesi tartışmaya sürükledi. Bir kayalığın fotoğrafı çekilerek sosyal medyada paylaşıldı. İlk bakışta kayalıklarda hiçbir şey yokmuş gibi gözükse de yuvarlağın içerisinde bir tavşan olduğu ifade edildi. Tartışmaların hemen ardından fotoğrafı çeken kişi bile artık görememeye başladı. Yuvarlağın içerisinde ne olduğunu gören yüzde 100 kartal gözlü olarak nitelendirildi.

Fotoğrafı çeken kişi bile artık göremiyor... Yuvarlağın içerisinde ne olduğunu görene 100 tam puan. Kartal gözlüsünüz

Günümüzde çekilen bazı fotoğraflar sık sık gündeme gelerek sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Fakat bu defa ortaya çıkan bir kare herkesi ikiye böldü. Fotoğraf karesinde ilk bakışta kayalıklarda hiçbir şey yokmuş gibi gözükse de yuvarlağın içerisinde bir tavşan olduğu ifade edildi.

Fotoğrafı çeken kişi bile artık göremiyor... Yuvarlağın içerisinde ne olduğunu görene 100 tam puan. Kartal gözlüsünüz - Resim : 1

GÖREN YÜZDE 100 KARTAL GÖZLÜ 

 Tartışmaların hemen ardından fotoğrafı çeken kişi bile artık görememeye başladı. Yuvarlağın içerisinde ne olduğunu gören yüzde 100 kartal gözlü olarak nitelendirildi. Reddit'teki birçok kişi, bu meydan okumanın çok kolay olduğunu düşünürken, diğerleri tamamen şaşkına döndü. Biri şöyle dedi: "Evet, tam ortasında olmasaydı çok daha zor olmazdı."

Fotoğrafı çeken kişi bile artık göremiyor... Yuvarlağın içerisinde ne olduğunu görene 100 tam puan. Kartal gözlüsünüz - Resim : 2