Masumiyet'in Bahar'ı Deniz Çakır tüm gerçekleri açıkladı!

FOX TV ekranlarında yayınlanan iddialı yapım Masumiyet dizisinde Bahar karakterine can veren ünlü oyuncu Deniz Çakır tüm gerçekleri açıkladı

Masumiyet'in Bahar'ı Deniz Çakır tüm gerçekleri açıkladı!

EDHO'daki performansının ardından Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar ile beraber başrol oynadığı Masumiyet dizisiyle sevenlerinin karşısına çıktı. İlk bölümüyle çok beğenilen Deniz Çakır, diziye gölge düşüren bazı iddiaları açıkladı.

Deniz Çakır için sette kavga ettiği iddiası ortaya atıldı. Hatta daha dizi başlamadan sette kavga çıktı haberleri hızla yayıldı. Dizinin yayımlanmaya başlamasıyla bu haber geride kalsa da henüz yeni bir açıklama geldi.

Masumiyet dizisine dair bir diğer iddia ise Münevver Karabulut cinayetinden esinlenildiği yönündeydi. Masumiyet'te sevgilisi Ela'yı (İlayda Alişan) canavarca hislerle darp edip öldü sanarak çöpe atan zengin ailenin oğlu İlker karakterinin (Serkay Tütüncü) Cem Garipoğlu'nun hikayesinden yola çıkılarak yazıldığı öne sürüldü.

Ünlü oyuncu, rol aldığı kadına şiddeti konu alan dizinin Münevver Karabulut cinayetinden esinlendiği iddialarını, "Dizinin konusu bir tanesine bağlanamaz. Binlerce kadın öldürülüyor, nasıl olur da birinin üzerinden yürünsün?" diyerek, yalanladı.

Deniz Çakır'a sette yaşanan kavga iddiaları da soruldu. İddialara göre, Deniz Çakır, kendisine tahsis edilen karavanı küçük bulmuş ve beğenmemişti.

Deniz Çakır, söylentilere göre, kendi karavanını bırakıp haber vermeden rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan'ın aracına geçmişti.

Deniz Çakır, konuyla ilgili, ''Ya, öyle şey olur mu ya!" dedi.