İç çamaşırsız pozuyla konuşulan Ceren Hindistan'ın bebek şartı şoke etti!

Son günlerde cesur pozlarıyla konuşulan ünlü oyuncu Ceren Hindistan, sır gibi sakladığı sevgilisinin çocuk isteğine bakın hangi şartı koştu! İşte ayrıntılar...

İç çamaşırsız pozuyla konuşulan Ceren Hindistan'ın bebek şartı şoke etti!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Ceren Hindistan, kızı Arya Rima'nın babası Ümit Aslan'dan 2016 yılında olaylı şekilde ayrılmış, bu ayrılık uzun süre magazin gündeminde yer almıştı.

Hindistan, kızı ve adını sır gibi saklayıp "Hayatımda gördüğüm en mükemmel erkek" dediği sevgilisi ile 4 Şubat'ta Maldivler'e gitmişti. Tatil uzadı, dün başka bir adaya geçti.

 "İki dadı, aşçı, şoför tutmazsa doğurmam"

Posta'nın haberine göre; ünlü oyuncu, "Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim ama şu an düşünmüyorum. Çünkü kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorlum çektim. İki dadı, aşçı, şoför tutmazsa doğurmam" şeklinde konuştu.

Göğüslerine ilk silikonu 18 yaşında taktıran Ceren Hindistan, "Emzirme döneminden sonra yeniletmiştim. Sonra kanser yaptığını öğrenince çıkarttım. Bir sene silikonsuz gezdim. Büyük boşluk hissettim, alışamadım" demişti.

Üçüncü kez silikon 32 yaşındaki Hindistan, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden soru-cevap yaptı.

"Fakiri ne yapayım"

Güzel oyuncu, "Bilerek mi zengin sevgili seçiyorsun, yoksa öyle mi denk geliyor?" sorusuna "Fakiri ne yapayım" şeklinde yanıt vererek tepki çekmişti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Her şey para değil, insana değer verin" yorumunda bulunmuştu.

 

İç çamaşırsız pozuyla konuşulan Ceren Hindistan'ın bebek şartı şoke etti! - Resim : 4

Tatilde ayna karşısında poz vermeyi ihmal etmeyen 32 yaşındaki oyuncu, "Okyanus kızı" notunu taşıyan pozu ile formda görüntüsü ve kaslı karnı ile sosyal medyada binlerce beğeni almıştı.

İç çamaşırsız pozuyla konuşulan Ceren Hindistan'ın bebek şartı şoke etti! - Resim : 5