Yasak Elma'ya veda eden ünlü oyuncu yeniden dahil oluyor!

FOX TV'de entrikalarla dolu bölümleriyle izleyicileri ekranlara kilitleyen sevilen dizi Yasak Elma'da şoke eden bir gelişme yaşandı. Dizide Halit karakterini canlandıran ve 85. bölümde diziye veda eden Talat Bulut, yeniden diziye dahil oldu.

Yasak Elma'ya veda eden ünlü oyuncu yeniden dahil oluyor!

Merakla izlenilen dizi, Yasak Elma son haftalarda reyting listesinde hızlı düşüle konuşuluyor. Bir çok ünlü ismin dahil olduğu Yasak Elma'da, Talat Bulut'un yani Halit'in yokluğuna bir türlü alışamadı. Son bölümde ise büyük bomba patladı. Zengin ve çapkın bir iş insanını canlandıran Talat Bulut diziye dönüyor.

Her Pazartesi akşamı FOX ekranlarında seyircisi ile buluşan Yasak Elma, şoke etti. 

85. bölümde merdivenden kayarak ölen Halit diziye veda etmiş ve yerine Ali İhsan karakteri ile Erdal Özyağcılar gelmişti. Yasak Elma'dan pasta kesilerek uğurlanan efsane oyuncu Talat Bulut diziye tekrar dahil oluyor. 

Halit ölmedi, yaşıyor

Sevilen oyuncu Talat Bulut'a ise hayranlarından yoğun bir 'geri dön' çağrısı var.

Hemen hemen her paylaşımın altına 'sensiz dizinin hiç tadı yok, yeniden dön' yorumları yapan takipçileri heyecanlandıran bir gelişme bu akşam yeni bölümde yaşanacak. 

Bu akşam ekrana gelecek 90. bölümde şok bir gelişme yaşanıyor. Takip edildiğini hisseden Ender Halit'in yaşadığından kuşkulanıyor.

Yasak Elma'ya veda eden ünlü oyuncu yeniden dahil oluyor! - Resim : 1

2. fragmanın sonunda Ender, 'Halit ölmedi, yaşıyor' diyor. Bu fragmanın ardından gerçek ortaya çıktı. Yasak Elma'dan pasta kesilerek uğurlanan efsane oyuncu Talat Bulut diziye tekrar dahil oluyor.

Bulut'un vedası hayranlarını eperce üzmüştü.