Fransa basını yazdı... Ezeli rakipler transfer yarışında! Fenerbahçe ve Galatasaray, Kamerunlu golcüyü istiyor

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Rennes takımdan ayırılan Karl Toko Ekambi ile ilgilendiği ifade edildi.

Fransa basını yazdı... Ezeli rakipler transfer yarışında! Fenerbahçe ve Galatasaray, Kamerunlu golcüyü istiyor

Yaz transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kulüpler hakkındaki transfer iddialarına da her gün bir yenisi ekleniyor. Bu kapsamda Fransa’nın önde gelen yayın organlarından RMC Sport’ta yer alan habere göre geçen sezonunun Lyon’da kiralık olarak geçiren Karl Toko Ekambi, kulübü Rennes ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayırıldı.

Fransa basını yazdı... Ezeli rakipler transfer yarışında! Fenerbahçe ve Galatasaray, Kamerunlu golcüyü istiyor - Resim : 1

FENERBAHÇE VE GALATASARAY İSTİYOR

Habere göre futbolcuyla Süper Lig ekipleri Fenerbahçe ve Galatasaray ilgileniyor. Ezeli rakiplerin yanı sıra futbolcuyla Suudi Arabistan ekiplerinin de ilgilendiği kaydedildi. Al-Shabab takımının futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu belirtildi.

Fransa basını yazdı... Ezeli rakipler transfer yarışında! Fenerbahçe ve Galatasaray, Kamerunlu golcüyü istiyor - Resim : 2

Transfermarkt’a göre değeri 10 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki Ekambi, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Rennes takımında 19 maça çıktı, 4 gol attı, 2 asist yaptı.