Fransız devi, Fenerbahçe'nin parıl parıl parlayan çocuğu için Ali Koç'un kapısına geldi. Önce 8 milyon euro sonra 4 milyon euro bonus dediler. Yeni gelişme var

Fransa'nın köklü kulüpleri arasında yer alan Lyon, Fenerbahçe'nin son dönemde parlayan isimleri arasında yer alan bir futbolcu için Ali Koç'un kapısına geldi. Önce 8 milyon euro sonra 4 milyon euro bonus dediler. Transfer teklifinde yeni gelişmeler olduğu öğrenildi.

Fransız devi, Fenerbahçe'nin parıl parıl parlayan çocuğu için Ali Koç'un kapısına geldi. Önce 8 milyon euro sonra 4 milyon euro bonus dediler. Yeni gelişme var

Süper Lig'de bu sezon dolu dizgin yoluna devam eden Fenerbahçe'nin futbolcuları da değere bindi. Sezon başından bu yana Ferdi, İrfan Can, Symanzski ve İsmail Yüksek için transfer iddiaların ardı arkası kesilmiyordu.

RESMİ TEKLİF YAPTILAR

Yağız Sabuncuoğlu'nun özel haberine göre Fransa ekiplerinden Lyon son olarak İsmail Yüksek için Ali Koç'a resmi bir teklifte bulundu. Önce Yüksek için 8 milyon europ gibi bir rakam veren Fransız ekibi, bu rakamın Fenerbahçe tarafından düşük bulunmasının ardından 8 milyon euro + 4 milyon euro da bonus olarak teklifini revize etti. 

Fransız devi, Fenerbahçe'nin parıl parıl parlayan çocuğu için Ali Koç'un kapısına geldi. Önce 8 milyon euro sonra 4 milyon euro bonus dediler. Yeni gelişme var - Resim : 1

FENERBAHÇE YANIT VERMEDİ AMA OLUMSUZ BAKILIYOR

Transferle ilgili gelen son bilgiye göre ise Fenerbahçe'nin hala Lyon'a yanıt vermediği yönünde. Ancak iddiaya göre sarı lacivertli ekip, bu teklifi de yetersiz buldu ve İsmail'i devre arasında göndermeye sıcak bakmıyor.

KARTAL FUTBOLCULARIN AYRILMASINA SICAK BAKMIYOR

Öte yandan Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal'ın da devre arasında takımda süre alan futbolcuların ayrılmasına sıcak bakmıyor. Kartal daha önce bu düşüncesini basın toplantısında da dile getirmişti.