Futbol dünyasında herkes onu konuşuyor

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Takımlar transferle eksiklerini gidermeye çalışıyor. Hal böyle olunca da gazeteler spor haberleriyle dolup taşıyor. Peki en çok hangi takım, hangi başkan, hangi futbolcu konuşuluyor.

Futbol dünyasında herkes onu konuşuyor

Medya Takip Merkezi'nin Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Temmuz ayı raporuna göre geçen ayın en çok konuşulan takımı Fenerbahçe oldu.

Bu dönemde Fenerbahçe ile ilgili 84 bin 295 haber yapıldı. 78 bin 587 haber ile Galatasaray takip ederken, üçüncü sırada ise 56 bin 511 haber ile Beşiktaş yer aldı.

Futbol dünyasında herkes onu konuşuyor - Resim : 1

Geçen ayın en çok konuşulan futbolcusu ise 16 milyon euro garanti ücret ile Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas oldu. Hakkında 9 bin 106 haber yapılan Eljif'i 8 bin 489 haberle Emre Belözoğlu izledi. Üçüncü sırada ise Vedat Muric yer aldı.

Futbol dünyasında herkes onu konuşuyor - Resim : 2

Ayın en medyatik teknik direktörü ise hakkında yapılan 15 bin 884 haber ile Fatih Terim oldu. Onu Ersun Yanal ve Abdullah Avcı takip etti.

Futbol dünyasında herkes onu konuşuyor - Resim : 3

Temmuz ayında yöneticiler arasında öne çıkan isim ise Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu. Onu Fikret Orman ve Ali Koç takip etti.

Futbol dünyasında herkes onu konuşuyor - Resim : 4