Futbol sahalarında görmek istediğimiz manzaralar: Erkekler oynadı, kadınlar yönetti!

Batman'da oynanan Sason GençlikSpor ile Batman Ramanspor arasındaki maçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın hakemler yönetti. Hakemler, seyircilerden büyük destek aldı.

Hayatın her alanında yer alan kadınlar, futbol hakemliğini de başarıyla yapıyor. Sayıları günden güne artan kadın hakemler, maçlarda yer almaya yönetimleriyle futbolseverlerin takdirlerini kazanmaya devam ediyor.

SEYİRCİLERDEN TAM DESTEK ALDILAR

Son olarak Sason ilçesinde Sason GençlikSpor ile Batman Ramanspor arasında oynayan maçı yöneten iki kadın hakem, seyircilerden de tam destek aldı.

Futbol sahalarında görmek istediğimiz manzaralar: Erkekler oynadı, kadınlar yönetti! - Resim : 1

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Maç bitiminin ardından hakemlerin Kadınlar Günü'nü kutlayarak onlara çiçek takdim eden Sason Gençlikspor Antrenörü Cihan Atalay, kadınları her alanda görmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Atalay, "Bugün takımımızın 2-0 galip geldiği maçı iki kadın hakemimizin yönetmesinden dolayı çok mutlu olduk. Kadınlarımızı her alanda görmekten mutluyuz. Ben bu vesileyle bütün kadınların 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Oynadıkları grupta birinci ve ikinci konumunda olan iki takım arasında oynanan müsabakayı ev sahibi Sason Gençlikspor 2-0'lık skorla kazandı.