Ünlü futbolcu Ivan Torres'in manken eşi Cristina Vita Aranda başından vurularak öldürüldü

Ünlü futbolcu Ivan Torres'in eşi model ve sosyal medya fenomeni Cristina Vita Aranda, gittiği konserde VIP salonunda çıkan silahlı çatışmada çapraz ateşin ortasında kalarak yaşamını yitirdi. Vita Aranda'nın başından aldığı kurşunla hayata veda etmesi hayranlarını yıktı.

Ünlü futbolcu  Ivan Torres'in manken eşi Cristina Vita Aranda başından vurularak öldürüldü

Sol bek Ivan Torres'in ise eşinin başından vurulmasına şahit olması nedeni ile panik atak geçirdiği ancak yaralanmadığı açıklandı.

Yerel basında çıkan habere göre konsere ünlü çift birlikte gitmişlerdi ve sol bek Torres şans eseri kurşunlardan kurtuldu ve karısının hastaneye kaldırılmasına yardım etti.

Ünlü esmer model Cristina Vita Aranda'nın sadece instagramda 445.000 takipçisi bulunuyordu.

Club Olimpia oyuncusu Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda'nın feci ölümü hem spor hemde sanat dünyasını yasa boğdu. Başından aldığı kurşun nedeni ile yaralanan genç kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Ünlü çift boşanacaklarını açıklamıştı

Model ve influencer Cristina Vita Aranda ve futbolcu eşi Ivan Torres geçtiğimiz günlerde 10 yıllık evlilikten sonra boşanmayı planladıklarını duyurmuştu. Ancak ölüm onların boşanmasını beklemedi. 

Esmer güzeli modelin Paraguay'ın başkenti Asuncion'daki Jose Asuncion Flores Amfitiyatrosu'ndaki konserde çıkan silahlı çatışmada öldürüldüğü belirtiliyor. Ancak polis cinayeti görüntülerle eşleştirdikten sonra resmi açıklamayı yapacağını duyurdu.

Silahlı çatışmanın nedeni ise uyuşturucu satıcılarının arasındaki bir hesaplaşma olarak açıklandı.

Silahlı çatışmada yaşları 23 ile 40 arasında değişen dört kişinin de yaralandığı ve hastanede tedavi altına alındığı doğrulandı.