Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk tv100'e özel açıklamalarda bulundu

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Fatih Terim, hakemler ve birçok konu hakkında önemli bilgiler verdi. İşte o röportaj

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk tv100'e özel açıklamalarda bulundu

Galatasaray Başkan adayı Metin Öztürk tv100'de yayınlanan, moderatörlüğünü Ertem Şener'in yorumculuklarını ise Emre Bol, Deniz Ateş Bitnel, Oğuz Altay ve Bışar Özbey'in yaptığı Türkiye'nin en çok izlenen spor programı olan ''Var Odası'na'' özel açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, hakemler ve birçok konu hakkında önemli bilgiler verdi. 

İşte muhabirimiz Mehmet Batuhan Ağır'ın Başkan Adayı Metin Öztürk röportajı

Mehmet Batuhan Ağır: Fatih Terim ile çalışır mısınız?

Metin Öztürk: Şu an kulübün kadrolu bir teknik direktörü var. Kulübün maddi imkanlarına bakıp sonra yönetim kurulunuza götürüp beraber karar vermeniz lazım. Şunla çalışırım bunla çalışırımı ben ancak kendi şirketimde verebileceğim bir karar. Galatasaray benim şirketim değil 34 milyon Galatasaraylı'nın taraftarı olduğu bir kulüp.

Olaki teveccüh görür seçilirsek yönetime danışıp, kontratlara bakıp öyle cevap verebileceğimiz bir konu.

Mehmet Batuhan Ağır: Şöyle bir şey olsa. Fatih Terim çıkıp dese ki ''Ben başkan adayı oluyorum ve camiayı tek çatı altında topluyorum. Diğer başkan adayları çekilsin.'' tarzında bir şey derse görüşünüz olur?

Metin Öztürk: Bu kulüp ne benim ne Fatih hocanın ne Burak başkanın ne rahmetli Mustafa Cengiz'indi. 

Bu kulüp Galatasaray'lıların. Onun için bu soru bence yanlış.

Herkes kendi 10 yılını doldurmuş ve kulüp üyesi ise özgür iradesi ile başkan adayı olur. Başkanlık için yarışır. Bence genel kurul iradesine ipotek koymamak lazım.

Mehmet Batuhan Ağır: Şu an aktif başkan olduğunuzu varsaysak. Hakemlerin görevleri geri iade edildi. Galatasaray kulübünün başında siz olsaydınız tepkiniz ne olurdu bu konuda?

Metin Öztürk: Türkiye demokratik bir ülke. Bunu protesto edersiniz çünkü bu tam bir garabet. Yani tam MHK'nın istifa etmesini gerektiren bir konu.

Eğer bu TFF seçimlerine denk gelmiş olsaydı biz çekimser kalmaz. Direkt masada ağırlığımızı koyar onları ibra etmezdik.

Mehmet Batuhan Ağır: Federasyon istifa etmeliydi diyorsunuz yani?

Metin Öztürk: Yanlış yaparsanız istifa edersiniz bu çok normal değil mi? Bir şey yapamamış federasyon. Yapamadığı çok ortada olan bir şeye yoruma gerek yok. Yapamamış. Bir kaos yaratmış

Röportajı izlemek için tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=U7ZrnuM-IUI&ab_channel=VAROdas%C4%B1