Galatasaray, İspanyol devi Real Madrid'in yıldızını transfer listesine ekledi. Bu sezon sadece 17 resmi maça çıkmış

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içerisinde olan Galatasaray, sezon sonu için İspanyol devi Real Madrid'in yıldız oyuncusunu transfer listesine ekledi. Oyuncunun bu sezon sadece 17 resmi maçta forma giydiği öğrenildi.

Galatasaray, İspanyol devi Real Madrid'in yıldızını transfer listesine ekledi. Bu sezon sadece 17 resmi maça çıkmış

Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte transfer söylentileri de çıkmaya başladı. 

Sarı kırmızılarda Sanchez'in iyi bir bonservis bedeli ile takımdan ayrılacağı yönündeki söylentilerin ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. 

Galatasaray, İspanyol devi Real Madrid'in yıldızını transfer listesine ekledi. Bu sezon sadece 17 resmi maça çıkmış - Resim : 1

SADECE 17 RESMİ MAÇA ÇIKTI 

Galatasaray, sezon sonu için İspanyol devi Real Madrid'in yıldız oyuncusunu transfer listesine ekledi. David Alaba'nın bu sezon sadece 17 resmi maçta forma giydiği öğrenildi.

BEDELSİZ TRANSFER OLDU 

Avusturya milli oyuncusunun şu andaki bonservis bedeli ise 25 milyon euro. Alaba, 2021 yılında Bayern'den Real'a bedelsiz transfer olmuştu. Alaba'nın Galatasaray'ı sıkı şekilde takip ettiği belirtiliyor. 

Kaynak: Golazzo