Galatasaray kararını verdi! O futbolcu için 100 milyon euro bile teklif edilse kabul etmeyecek

Süper Lig'de liderlik için Fenerbahçe'nin hata yapmasını bekleyen Galatasaray'da takımın en kilit oyuncusu konumunda olan bir futbolcu için karar verildi. 100 milyon euro bile teklif gelse o oyuncu satılmayacak. Diğer oyuncular ise iyi tekliflerde görüşme yapılacak.

Galatasaray kararını verdi! O futbolcu için 100 milyon euro bile teklif edilse kabul etmeyecek

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte birçok oyuncu hakkında transfer dedikosu da çıkmaya başladı. O futbolcuların başında sarı kırmızılı taraftarların adeta sevgilisi konumunda bulunan Icardı geliyordu. 

MADRİD VE INTER İDDİASI ORTAYA ATILDI

Icardi'yi transfer etmek için İspanyol devi Real Madrid ve İtalyan devi Inter'in girişimlerde bulunacağı iddia edilmişti. Ancak Galatasaray yönetimi, gelecek tekliflere kapısını şimdiden kapattı.  

Galatasaray kararını verdi! O futbolcu için 100 milyon euro bile teklif edilse kabul etmeyecek - Resim : 1

100 MİLYON EURO BİLE VERSELER SATILMAYACAK

Galatasaray yönetimi, taraftarın sevgilisi olduğu bilinen Icardi'ye 100 milyon bile teklif gelse takımdan göndermeyecek. Ancak Icardi haricinde diğer futbolcuların değerini bulması durumunda görüşmeler gerçekleştirilecek. İyi rakamlar karşılığında takımdan ayrılmalar olabilir.