Galatasaray-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray- Manchester United maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında İngiliz ekibi Manchester United ile deplasmanda karşılaşacak. Peki Galatasaray- Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray- Manchester United maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

Galatasaray-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray- Manchester United maçı hangi kanalda yayınlanacak? Şifreli mi, şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile mücadele eden Galatasaray, gruptaki ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalmıştı. İngiliz ekibi Manchester United ise Alman ekibi Bayern Münih’e 4-3 yenilmişti. Sarı-kırmızılı takım grubun ikinci maçında İngiliz ekibi Manchester United’a konuk olacak.

GALATASARAY- MANCHESTER UNITED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Manchester United arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçı, 3 Ekim Salı günü İngiltere’deki Old Trafford Stadyumu’nda oynanacak.

Zorlu müsabaka TSİ ile 22.00’da başlayacak. Manchester United ile Galatasaray arasındaki müsabakayı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Branislav Hancko ile Jan Pozor yapacak. Maçın dördüncü hakemi Peter Kralovic olacak. VAR'da da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Bastian Dankert görev alacak.

GALATASARAY- MANCHESTER UNITED MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Galatasaray ile Manchester United arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci hafta maçı EXXEN platformu üzerinden yayınlanacak.

GALATASARAY- MANCHESTER UNITED MAÇI ŞİFRELİ Mİ, ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray ile Manchester United arasındaki maç, EXXEN platformu üzerinden şifreli olarak ekrana gelecek. Maçı izlemek isteyenlerin EXXEN üyeliği alması gerekmektedir.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

Galatasaray ile Manchester United, 6 resmi maçta karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray bir kez kazandı, 2 maçtan ise Manchester United galip ayrıldı. 3 maçta ise taraftarlar eşitliği bozamadı. Manchester United’ın 8 golüne Galatasaray 4 golle karşılık verdi.