Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona ulaştı! Bonservis ve maaşı belli oldu

Wilfreid Zaha’yı kadrosuna katan Galatasaray, Mauro Icardi transferini de bitirdi. Sarı kırmızılı takım futbolcu ve kulübü PSG ile anlaşmaya vardı. Sarı kırmızılı takım PSG’ye 10 milyon euro bonservis, 3 sene sözleşme imzalanacak Icardi’ye ise senelik 10 milyon euro ücret ödeyecek.

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona ulaştı! Bonservis ve maaşı belli oldu

Galatasaray, geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı kırmızılı takım Fransız ekibi ve futbolcuyla transfer için anlaştı.

BONSERVİS VE MAAŞI BELLİ OLDU

NTV Spor’un haberine göre Galatasaray, futbolcu için PSG’ye 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Icardi ise 3 yıllık sözleşmeye imza atacak ve senelik 10 milyon euro ücret kazanacak.

ICARDI’NİN KARİYERİ

Transfermarkt’a göre değeri 19 milyon euro olarak gösterilen 30 yaşındaki Arjantinli golcü, geçen sezon sarı kırmızılı formayı 26 maçta giyerken 23 gol attı, 8 asist yaptı.
Icardi kariyerinde Sampdoria, Sampdoria Primavera, Paris Saint-Germain ve Inter formaları giydi. Kariyerinde Galatasaray forması da dahil 409 maça çıkan Icardi 226 gol attı, 51 asist yaptı. Arjantinli Milli Takımı formasını 8 maçta giyen Icardi, 1 gol attı.