Galatasaray sezonunun en kritik maçına çıkıyor! İşte Kopenhag maçının muhtemel ilk 11’i

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.hafta maçında bugün Danimarka ekibi Kopenhag ile karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım maçı kazanması durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek. Galatasaray’ın bu maç öncesi muhtemel ilk 11’i de belli oldu.

Galatasaray sezonunun en kritik maçına çıkıyor! İşte Kopenhag maçının muhtemel ilk 11’i

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde en kritik maça çıkacak. Sarı-kırmızılı takım A Grubu 6.hafta maçında deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile kozlarını paylaşacak.

GALATASARAY’IN GRUPTAKİ SON DURUMU

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, yarın TSİ 23.00'te Parken Stadı'nda Danimarka ekibi Kopenhag ile mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, grupta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aldığı 5 puan ve averajla 3. sırada bulunuyor. Kopenhag da 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı 5 puanla 2. sırada yer alıyor.

Galatasaray sezonunun en kritik maçına çıkıyor! İşte Kopenhag maçının muhtemel ilk 11’i - Resim : 1

GALATASARAY’IN KAZANMASI ŞART

Galatasaray, Kopenhag karşısında galip ayrılması durumunda grubu 2. olarak tamamlayıp adını son 16 turuna yazdıracak. Sarı-kırmızılılar berabere kalır ya da kaybederse Manchester United - Bayern Münih maçının sonucuna göre gruptaki sıralama belli olacak. Galatasaray berabere kalır veya yenilirse, Manchester'ın puan kaybetmesini bekleyecek ve bu durumda yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

PARKEN STADI'NDA BİR KEZ DAHA TARİHİ MAÇ OYNANACAK

Mücadelenin oynanacağı Parken Stadyumu'nda Galatasaray'ın iyi anıları bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, 17 Mayıs 2000 tarihinde UEFA Kupası finalinde İngiliz ekibi Arsenal ile bu statta karşı karşıya geldi. Cimbom, rakibini penaltılarla geçerek kupayı müzesine götürdü ve Türk futbolun ilk Avrupa kupasını kazandı. Teknik Direktör Okan Buruk da o müsabakada sarı-kırmızılılarla ile sahadaydı.

Galatasaray sezonunun en kritik maçına çıkıyor! İşte Kopenhag maçının muhtemel ilk 11’i - Resim : 2

GALATASARAY İLE KOPENHAG 4.KEZ KARŞILAŞACAK

Galatasaray ile Kopenhag bugüne kadar 3 kez rakip oldu. Söz konusu mücadelelerde iki takım 1'er galibiyet elde etti. 1 mücadele de berabere sona erdi. Aslan'ın 5 golüne, Kopenhag 4 golle karşılık verdi. Grupta İstanbul'da oynanan karşılaşma 2-2'lik skorla tamamlandı.

GALATASARAY- KOPENHAG MUHTEMEL İLK 11’LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi.

Kopenhag: Grabara, Jelert, Vavro, Boilesen, Diks, Falk, Lerager, Goncalves, Bardghji, Elyounoussi, Claesson.