Galatasaray taraftarı İstiklal'de toplandı! Toplanan taraftarlar önce İstiklal Marşı okudu ardından "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı iptal edildi. Suudi Arabistan yetkililerinin verdiği karara Türk halkından tepki gecikmedi. İki takımın da sahaya çıkmama kararı ardından halk sokaklara indi. Galatasaray taraftarı İstiklal Caddesi'ni önce İstiklal Marşı ardından "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganlarıyla inletti

Süper Kupa 2023, takımların sahaya çıkmamasıyla iptal edildi. Suudi Arabistan yetkililerinin Atatürk tişörtü ve pankartlarına sansür koymak istemesi üzerine takımlar, bulundukları otelden sahaya gitmedi. 

TARAFTARLAR SOKAKLARA İNDİ

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu davranışı ülke genelinde büyük beğeniyle karşılandı, sadece kendi taraftarı değil, diğer kulüplerin de taraftarlı sosyal medya üzerinden tebrik mesajları yollarken bazı taraftarlar sokaklara akın etti. 

"ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ"

Sokaklara akın eden Galatasaray taraftarı, İstiklal Caddesi'nde buluştu. Cadde boyunca yürüyen taraftarlar, İstiklal Marşı okudu ve "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları attı. O anlar sosyal medyada büyük beğeni topladı.