Domenec Torrent'in açıklamaları çok konuşuldu

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçının ardından konuştu ve Sarı Kırmızılı ekipteki görevine devam etmek istediğini açıkladı.

Domenec Torrent'in açıklamaları çok konuşuldu

Süper Lig 'in 38. ve son haftasında konuk olduğu Antalyaspor'la 1-1 berabere kalan Galatasaray , sezonu 52 puanla tamamladı.

90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, göreve geldiğinden beri olan takım performansını değerlendirdi, ''İlk 7 maçı saymamayı tercih ediyorum. Takım bulduğumuz haldeydi. Biz antrenörler olarak işimizin arkasındayız.'' dedi.

'Galatasaray’ın başkanı olmak kolay değil'

11 Haziran'da gerçekleşecek seçimle ilgili konuşmadan önce Başkan Burak Elmas'a teşekkür eden İspanyol futbol adamı, ''Onu tebrik ederim. Galatasaray’ın başkanı olmak kolay değil. Düşüncesine saygı duymamız lazım.'' dedi.

Tatil planı yapmadığını ve seçimi İstanbul’da takip edeceğini aktaran Torrent, “Benim tatil planım yok. Sportif direktörümüzle önümüzdeki sezon olursak hangi oyuncularla oynayacağımızı konuşuyoruz. İstanbul’da olacağım. Seçim olduğu için İstanbul’da olmak daha iyi diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.