GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray gaza bastı! Kuzey Amerika'dan bedava sol bek gelecek!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Meksika ekibi Puebla'da forma giyen sol bek Gaston Silva ile yakından ilgilendiği belirtildi. Sarı kırmızlıların, kontratı sezon sonunda bitecek futbolcuyu bonservissiz transfer etmek istiyor. Cimbom, futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif edilecek.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray gaza bastı! Kuzey Amerika'dan bedava sol bek gelecek!

Transfer pazarının en hareketli takımı Galatasaray'da yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Devre arası transfer döneminde Nicolo Zaniolo'yu 15 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katan Galatasaray, Sassuolo Calcio'dan Kaan Ayhan'ı Hatayspor'dan Sam Adekugbe'yi sezon sonuna kadar kiralamıştı.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray gaza bastı! Kuzey Amerika'dan bedava sol bek gelecek! - Resim : 1

TEKLİF HAZIR

Yeni sezonun kadro yapılanmasına da şimdiden başlayan sarı kırmızılı takım için yeni bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre sarı kırmızılılar, Meksika temsilcisi Puebla'da forma giyen 28 yaşındaki Uruguaylı sol bek oyuncusu Gaston Silva'yı yeni sezon için kadrosuna katmak istiyor.

Habere göre sarı kırmızılı takım kontratı sezon sonunda bitecek olan futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklif etmeyi amaçlıyor. 

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Galatasaray gaza bastı! Kuzey Amerika'dan bedava sol bek gelecek! - Resim : 2

GASTON SİLVA'NIN PERFORMANSI

Gaston Silva, 27 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Başarılı futbolcu, daha önce Independiente ile Copa Sudamericana'yı kazanmıştı.