GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Transfer bombasına hazır olun… Icardi’nin yerine gelecek isim belirlendi! İtalya’dan bedava golcü geliyor

Galatasaray Mauro Icardi’nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı alternatifini belirledi. Sarı kırmızılılar, Roma’nın sözleşme uzatmaması durumunda Belotti’yi transfer etmek istiyor.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Transfer bombasına hazır olun… Icardi’nin yerine gelecek isim belirlendi! İtalya’dan bedava golcü geliyor

Galatasaray’ın sezon başına kadrosuna kattığı Mauro Icardi’nin kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bafetimbi Gomis’in de yaşı ve kontratının sona erecek olması nedeniyle sarı kırmızılılar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı.

HEDEF BELİRLENDİ

Bu kapsamda forvet bölgesine iyi bir isim transfer etmek isteyen Galatasaray, sezon başında Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Andrea Belotti’yi hedefe aldı.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Transfer bombasına hazır olun… Icardi’nin yerine gelecek isim belirlendi! İtalya’dan bedava golcü geliyor - Resim : 1

BEDELSİZ GELEBİLİR

Akşam’ın haberine göre sarı kırmızılı takım Roma ile 1+2 yıllık sözleşme imzalayan forvet Belotti’yi sezon sonunda transfer etmek istiyor. Roma sözleşmedeki opsiyonu kullanmazsa futbolcu bedelsiz olarak transfer edilebilir.

MAKUL BONSERVİS ÖDENEBİLİR

Roma futbolcunun sözleşmesini uzatırsa Galatasaray, makul bir bonservis bedeli ödeyerek futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

İtalyan yıldız, vatandaşı gibi yeni seçenekleri de değerlendirmeye sıcak bakıyor ve Roma dışındaki taliplerinin projelerini inceliyor.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Transfer bombasına hazır olun… Icardi’nin yerine gelecek isim belirlendi! İtalya’dan bedava golcü geliyor - Resim : 2

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA KALDI

Transfermarkt’a göre değeri 9 milyon Euro olan Belotti, bu sezon 32 maçta sadece 4 gol atarak beklentilerin uzağında kaldı.