Galatasaray ve Beşiktaş'ın Fernandes yarışında son durum! Keselerin ağzı açıldı

Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki ezeli rekabet transfer çalışmalarına damgasını vurdu. Galatasaray ve Beşiktaş, Gedson Fernandes'i takımlarına katmak için kesenin ağzını açtı.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın Fernandes yarışında son durum! Keselerin ağzı açıldı

Sarı-kırmızılı ekibin kiralık istediği yıldızı Benfica, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Beşiktaş’a vermek istiyor. Gedson ise G.Saray’da kendisine ayrılan 10 numaralı formayı giymeyi hayal ediyor. İşte son dakika transfer haberinin detayları ve Benfica'nın istediği ücret...

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Gedson Fernandes gösterdiği performanstan sonra Fatih Terim'in beğenisini kazanmıştı. Gedson'u yeniden takımda görmek isteyen Terim, oyuncunun transferi için çok istekli.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda görmek istediği Gedson Fernandes konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Cicaldau (6.5 milyon Euro), Berkan Kutlu (4 milyon Euro), Victor Nelsson'u (7 milyon Euro) kadrosuna katan G.Saray, bonservis taksitlerini 4-5 yıllık vadelere yaydı.

Gedson transferi listesinde ilk sırada 

Fernandes'i listenin ilk sırasına yazan yönetimin, Benfica'ya yaptığı yüksek peşin ödemeli 7 milyon Euro'luk teklife olumsuz yanıt gelince satın alma opsiyonlu kiralama formüllerini zorluyor.