Galatasaray, yılın transferinde sona yaklaştı! Okan Buruk muradına erecek! Beşiktaşlı yıldız teklifi kabul etti!

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, sol bek mevkisi için Glasgow Rangers takımında forma giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Rıdvan Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Galatasaray futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için teklif yaparken yapılan pazarlıklardaki farkın kapanmak üzere olduğu belirtildi. Anlaşma sağlanırsa genç futbolcu Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray, yılın transferinde sona yaklaştı! Okan Buruk muradına erecek! Beşiktaşlı yıldız teklifi kabul etti!

Sol bek mevkisinde Angelino’un performansından memnun olmayan ve İspanyol futbolcuyla yollarını ayırmak isteyen Galatasaray’da bu bölgeye transfer yapılması için çalışmalar hız kazandı. Yönetim, İskoç ekibi Glasgow Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz için görüşmelere başlamıştı.

Galatasaray, yılın transferinde sona yaklaştı! Okan Buruk muradına erecek! Beşiktaşlı yıldız teklifi kabul etti! - Resim : 1

GALATASARAY'A GELMEYİ KABUL ETTİ

Sarı-kırmızılılar, Rıdvan Yılmaz ile anlaşmaya vardı. Futbolcu EURO 2024 kadrosunda yer almak için Galatasaray'a gelmeyi kabul etti. 

Galatasaray, yılın transferinde sona yaklaştı! Okan Buruk muradına erecek! Beşiktaşlı yıldız teklifi kabul etti! - Resim : 2

TRANSFER PAZARLIKLARINDA SONA YAKLAŞILDI

Yönetim futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmak için teklif yaptı. Habertürk’ün haberine göre sarı-kırmızılıların teklifinin belli bir maç sayısı oynama formüllü satın alma opsiyonlu olduğu iki kulübün arasındaki pazarlıklarda sona yaklaşıldığı ve rakam farklılıklarının kapanmak üzere olduğu belirtildi.

Galatasaray, yılın transferinde sona yaklaştı! Okan Buruk muradına erecek! Beşiktaşlı yıldız teklifi kabul etti! - Resim : 3

BEŞİKTAŞ'TAN GİTMİŞTİ

İskoç ekibinin Beşiktaş’a 4 milyon euro ödediği futbolcu için 6 milyon euro fiyat belirlediği kaydedildi. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak gösterilen Rıdvan Yılmaz, bu sezon 15 maçta 992 dakika süre alırken 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.