Galatasaray'da 15 milyon euro değerindeki Hakim Ziyech'le ilgili flaş karar. Okan Buruk kağıda elleriyle yazdı. Taraftar heyecanlandı

Galatasaray'ın sezon başında Chelsea'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 15 milyon euro değerindeki Hakim Ziyech'le ilgili flaş kararı Okan Buruk bizzat beyaz kağıda elleriyle yazdı. Taraftarlar heyecanlandı.

Galatasaray'da 15 milyon euro değerindeki Hakim Ziyech'le ilgili flaş karar. Okan Buruk kağıda elleriyle yazdı. Taraftar heyecanlandı

Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, bu sene de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı futbolla parmak ısırtan sarı kırmızılı ekipte Hakim Ziyech sevinci yaşanıyor. 

UZAKTAN ŞUTLARLA TAKIMI SIRTLIYOR

Daha önce oynadığı Ajax ve Chelsea gibi takımlarda da uzaktan attığı gollerle taraftarlarını sevindirmeyi başaran Ziyech, Galatasaray'da da bu başarılı performansına devam ediyor. Galatasaray'ın oynadığı Başakşehir ve Manchester United ile Pendikspor maçlarında Ziyech'in şutları takımı sırtladı. 

Galatasaray'da 15 milyon euro değerindeki Hakim Ziyech'le ilgili flaş karar. Okan Buruk kağıda elleriyle yazdı. Taraftar heyecanlandı - Resim : 1

OKAN BURUK KARARI BİZZAT ELLERİYLE YAZDI

Ziyech'ın bu performansı teknik heyeti memnun ederken, Faslı yıldız hakkındaki kararı bizzat Okan Buruk beyaz kağıda yazdı. 15 milyon euro değerindeki Ziyech bundan sonra sarı kırmızılarda hücum hattının vazgeçilmez oyuncularından biri olacak. 

BONSERVİSİ YOKLANACAK

Galatasaray'da kiralık olarak oynayan yıldız futbolcunun bonservis konusu ise Erden Timur'da. Timur'un gerekli araştırmaları yapacağı belirtildi. Ayrıca Ziyech'ın performansı, "sakatlık" dedikodularını da kenara atmış oldu.